Usługi Dezynfekcji Dezynsekcji i Deratyzacji

Kontakt 24/7

Obiekty gastronomiczne i zakłady przetwórstwa, Dezynsekcja obiektów gastronomicznych, Ddd bary, Deratyzacja sklepów, Ddd lokale gastronomiczne 514 664 826

Strona Główna » Obsługiwane Obiekty » Obiekty gastronomiczne i zakłady przetwórstwa

Obiekty gastronomiczne i zakłady przetwórstwa

Firma Eko-Rat prowadzi zabiegi oraz profilaktykę w oparciu o system IPM zintegrowane metody zwalczania szkodników.

 

Stosujemy skuteczne metody i środki produkcji krajowej oraz zagranicznej. Preparaty, których używamy posiadają atest Ministra Zdrowia.

 

Obsługujemy wszelkiego rodzaju obiekty gastronomiczne: stołówki, jadłodajnie, zaplecza gospodarcze, restauracje i małe lokale gastronomiczne, jak również prowadzimy zakres kompleksowych usług dla zakładów przetwórstwa spożywczego, magazynów i składów żywności.


Naszym celem nadrzędnym jest profilaktyka a w przypadku zagrożenia znalezienie źródła i likwidacja szkodników, dzięki czemu jesteśmy profesjonalni w swojej dziedzinie.


Wykonywanie usługi są przeprowadzane przez doświadczoną kadrę pracowników legitymującą się odpowiednimi szkoleniami i praktyką w zakresie zwalczania szkodników.




» Oddziały EKO-RATu w Polsce


» Aktualności i Ostatnie Oferty

Koronawirus

Większość wirusów nie jest odpornych na mycie rąk, substancje dezynfekcyjne, jak również na na ozon. Koronawirusy nie są wyjątkiem.Trudno dokładnie określić, jak długo bakteria czy wirus może przeżyć poza organizmem człowieka, np.…

Koronawirus

Jak pozbyć się os

Osy w ogrodzie - gniazdo os. Jak pozbyć się os z ogrodu Osy w ogrodzie mogą być bardzo uciążliwe, a usuwanie gniazda os niebezpieczne. Podpowiadamy, jak pozbyć się os z ogrodu bezpiecznie i skutecznie. Zwalczanie os jest zabiegiem dość…

Jak pozbyć się os

Cena Cennik

Indywidualna wycena usług Indywidualne podejście do każdego klienta  Zniżki dla stałych klientów  promocje sezonowe 

Cena Cennik


» Pogotowie Deratyzacyjne


Imię / Nazwa Firmy / Instytucja *

Adres E-mail *

Numer Telefonu *

Krótki Opis Problemu

 


  • Dezynfekcja

    DezynfekcjaDdd bary, Ddd lokale gastronomiczne, Dezynsekcja obiektów gastronomicznych, Gliwice, Śląsk

    Dezynfekcja (odkażanie), niszczenie drobnoustrojów chorobotwórczych i ich form przetrwalnikowych…

    DezynfekcjaDdd przetwórstwo spożywcze, Dezynsekcja obiektów gastronomicznych, Deratyzacja restauracji, Gliwice, Śląsk
  • Deratyzacja

    DeratyzacjaDeratyzacja sklepów, Deratyzacja restauracji, Ddd bary, Gliwice, Śląsk

    Deratyzacja, odszczurzanie – zwalczanie za pomocą środków chemicznych, fizycznych lub…

    DeratyzacjaDeratyzacja restauracji, Ddd bary, Ddd przetwórstwo spożywcze, Gliwice, Śląsk
  • Oznonowanie

    OznonowanieDdd lokale gastronomiczne, Deratyzacja restauracji, Ddd bary, Gliwice, Śląsk

    ozonowanie, dezynfekcja

    OznonowanieDdd bary, Dezynsekcja obiektów gastronomicznych, Ddd lokale gastronomiczne, Gliwice, Śląsk
  • Dezynsekcja

    DezynsekcjaDeratyzacja sklepów, Dezynsekcja obiektów gastronomicznych, Deratyzacja restauracji, Gliwice, Śląsk

    Dezynsekcja polega na tępieniu szkodliwych owadów (zwłaszcza pasożytniczych jak muchy, komary,…

    DezynsekcjaDdd lokale gastronomiczne, Deratyzacja sklepów, Deratyzacja restauracji, Gliwice, Śląsk
  • Odkażanie po zmarłym

    Odkażanie po zmarłymDdd przetwórstwo spożywcze, Deratyzacja restauracji, Ddd lokale gastronomiczne, Gliwice, Śląsk

    Dezynfekcja pomieszczeń w których znaleziono zwłoki po czasie w stanie rozkładu oraz doszło do…

    Odkażanie po zmarłymDezynsekcja obiektów gastronomicznych, Ddd lokale gastronomiczne, Ddd bary, Gliwice, Śląsk
  • Zabezpieczenie przed ptakami

    Zabezpieczenie przed ptakamiDezynsekcja obiektów gastronomicznych, Deratyzacja restauracji, Ddd przetwórstwo spożywcze, Gliwice, Śląsk

    Ochrona budynków przed ptakami i skutkami ich obecności

    Zabezpieczenie przed ptakamiDdd lokale gastronomiczne, Deratyzacja restauracji, Ddd przetwórstwo spożywcze, Gliwice, Śląsk
  • Monitoring DDD GHP/GMP HACCP

    Monitoring DDD  GHP/GMP HACCPDdd bary, Dezynsekcja obiektów gastronomicznych, Deratyzacja sklepów, Gliwice, Śląsk

    Monitoring – jest to regularne wykonywanie zaplanowanej sekwencji obserwacji i pomiarów…

    Monitoring DDD  GHP/GMP HACCPDdd przetwórstwo spożywcze, Deratyzacja sklepów, Ddd bary, Gliwice, Śląsk
  • Fumigacja (gazowanie)

    Fumigacja (gazowanie)Deratyzacja restauracji, Deratyzacja sklepów, Ddd bary, Gliwice, Śląsk

    zwalczanie szkodników (np. owadów i gryzoni) za pomocą substancji chemicznych w formie dymu,…

    Fumigacja (gazowanie)Ddd lokale gastronomiczne, Ddd bary, Ddd przetwórstwo spożywcze, Gliwice, Śląsk
  • USUWANIE OS, ZWALCZANIE SZERSZENI

    USUWANIE OS, ZWALCZANIE SZERSZENIDdd bary, Deratyzacja restauracji, Ddd lokale gastronomiczne, Gliwice, Śląsk

    Usuwanie os, usuwanie szerszeni, zwalczanie os oraz szerszeni

    USUWANIE OS, ZWALCZANIE SZERSZENIDdd bary, Ddd przetwórstwo spożywcze, Deratyzacja restauracji, Gliwice, Śląsk
  • Odkomarzanie

    OdkomarzanieDdd lokale gastronomiczne, Ddd bary, Ddd przetwórstwo spożywcze, Gliwice, Śląsk

    Odkomarzanie, likiwdacja komarów, usuwanie komarów, tępienie komarów, zwalaczanie komarów

    OdkomarzanieDeratyzacja sklepów, Ddd lokale gastronomiczne, Ddd przetwórstwo spożywcze, Gliwice, Śląsk

Higiena i Zdrowie

Terapie celowane w onkologii. "Bez dostępu…

Sukces leczenia ukierunkowanego molekularnie widzimy m.in. w czerniaku, czy w raku piersi. Warunkiem jest jednak dostęp do diagnostyki molekularnej. Bez tego poszerzanie wachlarza terapii ukierunkowanych…

Od lipca szpital uruchamia oddział…

1 lipca w szpitalu powiatowym w Hrubieszowie działalność rozpocznie pełnoprofilowy oddział urazowo-ortopedyczny. Wcześniej w tej placówce wykonywano pacjentom ze schorzeniami ortopedycznymi…

Transformacja cyfrowa w ochronie zdrowia…

Żeby wprowadzać nowoczesne usługi w sektorze zdrowia, potrzebny jest dobry plan i gotowość do poprawiania niedociągnięć. Trzeba też przekonać pacjentów, żeby chcieli korzystać z…