Usługi Dezynfekcji Dezynsekcji i Deratyzacji

Kontakt 24/7

Obiekty gastronomiczne i zakłady przetwórstwa, Dezynsekcja obiektów gastronomicznych, Ddd bary, Ddd przetwórstwo spożywcze, Deratyzacja restauracji 514 664 826

Strona Główna » Obsługiwane Obiekty » Obiekty gastronomiczne i zakłady przetwórstwa

Obiekty gastronomiczne i zakłady przetwórstwa

Firma Eko-Rat prowadzi zabiegi oraz profilaktykę w oparciu o system IPM zintegrowane metody zwalczania szkodników.

 

Stosujemy skuteczne metody i środki produkcji krajowej oraz zagranicznej. Preparaty, których używamy posiadają atest Ministra Zdrowia.

 

Obsługujemy wszelkiego rodzaju obiekty gastronomiczne: stołówki, jadłodajnie, zaplecza gospodarcze, restauracje i małe lokale gastronomiczne, jak również prowadzimy zakres kompleksowych usług dla zakładów przetwórstwa spożywczego, magazynów i składów żywności.


Naszym celem nadrzędnym jest profilaktyka a w przypadku zagrożenia znalezienie źródła i likwidacja szkodników, dzięki czemu jesteśmy profesjonalni w swojej dziedzinie.


Wykonywanie usługi są przeprowadzane przez doświadczoną kadrę pracowników legitymującą się odpowiednimi szkoleniami i praktyką w zakresie zwalczania szkodników.




» Oddziały EKO-RATu w Polsce


» Aktualności i Ostatnie Oferty

Koronawirus

Większość wirusów nie jest odpornych na mycie rąk, substancje dezynfekcyjne, jak również na na ozon. Koronawirusy nie są wyjątkiem.Trudno dokładnie określić, jak długo bakteria czy wirus może przeżyć poza organizmem człowieka, np.…

Koronawirus

Jak pozbyć się os

Osy w ogrodzie - gniazdo os. Jak pozbyć się os z ogrodu Osy w ogrodzie mogą być bardzo uciążliwe, a usuwanie gniazda os niebezpieczne. Podpowiadamy, jak pozbyć się os z ogrodu bezpiecznie i skutecznie. Zwalczanie os jest zabiegiem dość…

Jak pozbyć się os

Cena Cennik

Indywidualna wycena usług Indywidualne podejście do każdego klienta  Zniżki dla stałych klientów  promocje sezonowe 

Cena Cennik


» Pogotowie Deratyzacyjne


Imię / Nazwa Firmy / Instytucja *

Adres E-mail *

Numer Telefonu *

Krótki Opis Problemu

 


  • Dezynfekcja

    DezynfekcjaDdd przetwórstwo spożywcze, Deratyzacja sklepów, Dezynsekcja obiektów gastronomicznych, Gliwice, Śląsk

    Dezynfekcja (odkażanie), niszczenie drobnoustrojów chorobotwórczych i ich form przetrwalnikowych…

    DezynfekcjaDdd bary, Deratyzacja restauracji, Ddd lokale gastronomiczne, Gliwice, Śląsk
  • Deratyzacja

    DeratyzacjaDdd lokale gastronomiczne, Dezynsekcja obiektów gastronomicznych, Deratyzacja sklepów, Gliwice, Śląsk

    Deratyzacja, odszczurzanie – zwalczanie za pomocą środków chemicznych, fizycznych lub…

    DeratyzacjaDdd przetwórstwo spożywcze, Ddd lokale gastronomiczne, Deratyzacja restauracji, Gliwice, Śląsk
  • Oznonowanie

    OznonowanieDeratyzacja sklepów, Ddd bary, Dezynsekcja obiektów gastronomicznych, Gliwice, Śląsk

    ozonowanie, dezynfekcja

    OznonowanieDdd przetwórstwo spożywcze, Deratyzacja restauracji, Ddd bary, Gliwice, Śląsk
  • Dezynsekcja

    DezynsekcjaDeratyzacja sklepów, Ddd lokale gastronomiczne, Deratyzacja restauracji, Gliwice, Śląsk

    Dezynsekcja polega na tępieniu szkodliwych owadów (zwłaszcza pasożytniczych jak muchy, komary,…

    DezynsekcjaDdd przetwórstwo spożywcze, Deratyzacja restauracji, Ddd bary, Gliwice, Śląsk
  • Odkażanie po zmarłym

    Odkażanie po zmarłymDdd przetwórstwo spożywcze, Ddd bary, Deratyzacja sklepów, Gliwice, Śląsk

    Dezynfekcja pomieszczeń w których znaleziono zwłoki po czasie w stanie rozkładu oraz doszło do…

    Odkażanie po zmarłymDeratyzacja sklepów, Ddd przetwórstwo spożywcze, Ddd lokale gastronomiczne, Gliwice, Śląsk
  • Zabezpieczenie przed ptakami

    Zabezpieczenie przed ptakamiDeratyzacja sklepów, Ddd bary, Deratyzacja restauracji, Gliwice, Śląsk

    Ochrona budynków przed ptakami i skutkami ich obecności

    Zabezpieczenie przed ptakamiDezynsekcja obiektów gastronomicznych, Ddd bary, Ddd lokale gastronomiczne, Gliwice, Śląsk
  • Monitoring DDD GHP/GMP HACCP

    Monitoring DDD  GHP/GMP HACCPDeratyzacja restauracji, Ddd lokale gastronomiczne, Deratyzacja sklepów, Gliwice, Śląsk

    Monitoring – jest to regularne wykonywanie zaplanowanej sekwencji obserwacji i pomiarów…

    Monitoring DDD  GHP/GMP HACCPDezynsekcja obiektów gastronomicznych, Ddd przetwórstwo spożywcze, Ddd lokale gastronomiczne, Gliwice, Śląsk
  • Fumigacja (gazowanie)

    Fumigacja (gazowanie)Ddd bary, Deratyzacja restauracji, Ddd przetwórstwo spożywcze, Gliwice, Śląsk

    zwalczanie szkodników (np. owadów i gryzoni) za pomocą substancji chemicznych w formie dymu,…

    Fumigacja (gazowanie)Ddd przetwórstwo spożywcze, Deratyzacja restauracji, Dezynsekcja obiektów gastronomicznych, Gliwice, Śląsk
  • USUWANIE OS, ZWALCZANIE SZERSZENI

    USUWANIE OS, ZWALCZANIE SZERSZENIDeratyzacja sklepów, Dezynsekcja obiektów gastronomicznych, Ddd lokale gastronomiczne, Gliwice, Śląsk

    Usuwanie os, usuwanie szerszeni, zwalczanie os oraz szerszeni

    USUWANIE OS, ZWALCZANIE SZERSZENIDeratyzacja sklepów, Deratyzacja restauracji, Ddd bary, Gliwice, Śląsk
  • Odkomarzanie

    OdkomarzanieDdd bary, Deratyzacja restauracji, Ddd przetwórstwo spożywcze, Gliwice, Śląsk

    Odkomarzanie, likiwdacja komarów, usuwanie komarów, tępienie komarów, zwalaczanie komarów

    OdkomarzanieDeratyzacja restauracji, Ddd lokale gastronomiczne, Ddd przetwórstwo spożywcze, Gliwice, Śląsk

Higiena i Zdrowie

MZ powołał nowy zespół. Ma przygotować…

Minister zdrowia powołał nowy zespół. Ma się zająć opracowaniem propozycji zmian w standardach kształcenia lekarzy i lekarzy dentystów. Szefem zespołu został wiceminister Piotr Bromber.

Interna zamknięta. Ogniska koronawirusa w…

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny we Włocławku znów zawiesza przyjęcia na oddziały internistyczne. Powodem są ogniska zakażeń koronawirusem wśród pacjentów i personelu.

Burza o amantadynę. Rzecznik URPL: nie…

Do URPL nie wpłynęły żadne wyniki badań oraz żaden z producentów amantadyny nie zwrócił się o dopuszczenie do obrotu - poinformował na Twitterze rzecznik Urzędu Rejestracji Produktów…