Usługi Dezynfekcji Dezynsekcji i Deratyzacji

Kontakt 24/7

Obiekty gastronomiczne i zakłady przetwórstwa, Ddd lokale gastronomiczne, Ddd bary, Dezynsekcja obiektów gastronomicznych, Ddd przetwórstwo spożywcze 514 664 826

Strona Główna » Obsługiwane Obiekty » Obiekty gastronomiczne i zakłady przetwórstwa

Obiekty gastronomiczne i zakłady przetwórstwa

Firma Eko-Rat prowadzi zabiegi oraz profilaktykę w oparciu o system IPM zintegrowane metody zwalczania szkodników.

 

Stosujemy skuteczne metody i środki produkcji krajowej oraz zagranicznej. Preparaty, których używamy posiadają atest Ministra Zdrowia.

 

Obsługujemy wszelkiego rodzaju obiekty gastronomiczne: stołówki, jadłodajnie, zaplecza gospodarcze, restauracje i małe lokale gastronomiczne, jak również prowadzimy zakres kompleksowych usług dla zakładów przetwórstwa spożywczego, magazynów i składów żywności.


Naszym celem nadrzędnym jest profilaktyka a w przypadku zagrożenia znalezienie źródła i likwidacja szkodników, dzięki czemu jesteśmy profesjonalni w swojej dziedzinie.


Wykonywanie usługi są przeprowadzane przez doświadczoną kadrę pracowników legitymującą się odpowiednimi szkoleniami i praktyką w zakresie zwalczania szkodników.




» Oddziały EKO-RATu w Polsce


» Aktualności i Ostatnie Oferty

Koronawirus

Większość wirusów nie jest odpornych na mycie rąk, substancje dezynfekcyjne, jak również na na ozon. Koronawirusy nie są wyjątkiem.Trudno dokładnie określić, jak długo bakteria czy wirus może przeżyć poza organizmem człowieka, np.…

Koronawirus

Jak pozbyć się os

Osy w ogrodzie - gniazdo os. Jak pozbyć się os z ogrodu Osy w ogrodzie mogą być bardzo uciążliwe, a usuwanie gniazda os niebezpieczne. Podpowiadamy, jak pozbyć się os z ogrodu bezpiecznie i skutecznie. Zwalczanie os jest zabiegiem dość…

Jak pozbyć się os

Cena Cennik

Indywidualna wycena usług Indywidualne podejście do każdego klienta  Zniżki dla stałych klientów  promocje sezonowe 

Cena Cennik


» Pogotowie Deratyzacyjne


Imię / Nazwa Firmy / Instytucja *

Adres E-mail *

Numer Telefonu *

Krótki Opis Problemu

 


  • Dezynfekcja

    DezynfekcjaDdd przetwórstwo spożywcze, Ddd lokale gastronomiczne, Dezynsekcja obiektów gastronomicznych, Gliwice, Śląsk

    Dezynfekcja (odkażanie), niszczenie drobnoustrojów chorobotwórczych i ich form przetrwalnikowych…

    DezynfekcjaDezynsekcja obiektów gastronomicznych, Deratyzacja restauracji, Ddd przetwórstwo spożywcze, Gliwice, Śląsk
  • Deratyzacja

    DeratyzacjaDeratyzacja sklepów, Ddd bary, Ddd przetwórstwo spożywcze, Gliwice, Śląsk

    Deratyzacja, odszczurzanie – zwalczanie za pomocą środków chemicznych, fizycznych lub…

    DeratyzacjaDezynsekcja obiektów gastronomicznych, Ddd lokale gastronomiczne, Deratyzacja restauracji, Gliwice, Śląsk
  • Oznonowanie

    OznonowanieDdd lokale gastronomiczne, Dezynsekcja obiektów gastronomicznych, Ddd przetwórstwo spożywcze, Gliwice, Śląsk

    ozonowanie, dezynfekcja

    OznonowanieDezynsekcja obiektów gastronomicznych, Ddd lokale gastronomiczne, Ddd bary, Gliwice, Śląsk
  • Dezynsekcja

    DezynsekcjaDezynsekcja obiektów gastronomicznych, Ddd lokale gastronomiczne, Ddd bary, Gliwice, Śląsk

    Dezynsekcja polega na tępieniu szkodliwych owadów (zwłaszcza pasożytniczych jak muchy, komary,…

    DezynsekcjaDezynsekcja obiektów gastronomicznych, Deratyzacja restauracji, Ddd przetwórstwo spożywcze, Gliwice, Śląsk
  • Odkażanie po zmarłym

    Odkażanie po zmarłymDdd lokale gastronomiczne, Deratyzacja sklepów, Ddd przetwórstwo spożywcze, Gliwice, Śląsk

    Dezynfekcja pomieszczeń w których znaleziono zwłoki po czasie w stanie rozkładu oraz doszło do…

    Odkażanie po zmarłymDezynsekcja obiektów gastronomicznych, Ddd bary, Ddd przetwórstwo spożywcze, Gliwice, Śląsk
  • Zabezpieczenie przed ptakami

    Zabezpieczenie przed ptakamiDezynsekcja obiektów gastronomicznych, Ddd bary, Deratyzacja sklepów, Gliwice, Śląsk

    Ochrona budynków przed ptakami i skutkami ich obecności

    Zabezpieczenie przed ptakamiDdd lokale gastronomiczne, Ddd przetwórstwo spożywcze, Deratyzacja restauracji, Gliwice, Śląsk
  • Monitoring DDD GHP/GMP HACCP

    Monitoring DDD  GHP/GMP HACCPDdd bary, Deratyzacja sklepów, Dezynsekcja obiektów gastronomicznych, Gliwice, Śląsk

    Monitoring – jest to regularne wykonywanie zaplanowanej sekwencji obserwacji i pomiarów…

    Monitoring DDD  GHP/GMP HACCPDezynsekcja obiektów gastronomicznych, Ddd lokale gastronomiczne, Deratyzacja restauracji, Gliwice, Śląsk
  • Fumigacja (gazowanie)

    Fumigacja (gazowanie)Ddd przetwórstwo spożywcze, Ddd lokale gastronomiczne, Deratyzacja restauracji, Gliwice, Śląsk

    zwalczanie szkodników (np. owadów i gryzoni) za pomocą substancji chemicznych w formie dymu,…

    Fumigacja (gazowanie)Ddd przetwórstwo spożywcze, Ddd lokale gastronomiczne, Deratyzacja sklepów, Gliwice, Śląsk
  • USUWANIE OS, ZWALCZANIE SZERSZENI

    USUWANIE OS, ZWALCZANIE SZERSZENIDdd bary, Deratyzacja sklepów, Ddd przetwórstwo spożywcze, Gliwice, Śląsk

    Usuwanie os, usuwanie szerszeni, zwalczanie os oraz szerszeni

    USUWANIE OS, ZWALCZANIE SZERSZENIDdd przetwórstwo spożywcze, Deratyzacja sklepów, Deratyzacja restauracji, Gliwice, Śląsk
  • Odkomarzanie

    OdkomarzanieDdd przetwórstwo spożywcze, Ddd bary, Ddd lokale gastronomiczne, Gliwice, Śląsk

    Odkomarzanie, likiwdacja komarów, usuwanie komarów, tępienie komarów, zwalaczanie komarów

    OdkomarzanieDeratyzacja sklepów, Ddd bary, Ddd przetwórstwo spożywcze, Gliwice, Śląsk