Usługi Dezynfekcji Dezynsekcji i Deratyzacji

Kontakt 24/7

Obiekty gastronomiczne i zakłady przetwórstwa, Deratyzacja restauracji, Ddd lokale gastronomiczne, Deratyzacja sklepów, Ddd bary 514 664 826

Strona Główna » Obsługiwane Obiekty » Obiekty gastronomiczne i zakłady przetwórstwa

Obiekty gastronomiczne i zakłady przetwórstwa

Firma Eko-Rat prowadzi zabiegi oraz profilaktykę w oparciu o system IPM zintegrowane metody zwalczania szkodników.

 

Stosujemy skuteczne metody i środki produkcji krajowej oraz zagranicznej. Preparaty, których używamy posiadają atest Ministra Zdrowia.

 

Obsługujemy wszelkiego rodzaju obiekty gastronomiczne: stołówki, jadłodajnie, zaplecza gospodarcze, restauracje i małe lokale gastronomiczne, jak również prowadzimy zakres kompleksowych usług dla zakładów przetwórstwa spożywczego, magazynów i składów żywności.


Naszym celem nadrzędnym jest profilaktyka a w przypadku zagrożenia znalezienie źródła i likwidacja szkodników, dzięki czemu jesteśmy profesjonalni w swojej dziedzinie.


Wykonywanie usługi są przeprowadzane przez doświadczoną kadrę pracowników legitymującą się odpowiednimi szkoleniami i praktyką w zakresie zwalczania szkodników.




» Oddziały EKO-RATu w Polsce


» Aktualności i Ostatnie Oferty

Koronawirus

Większość wirusów nie jest odpornych na mycie rąk, substancje dezynfekcyjne, jak również na na ozon. Koronawirusy nie są wyjątkiem.Trudno dokładnie określić, jak długo bakteria czy wirus może przeżyć poza organizmem człowieka, np.…

Koronawirus

Jak pozbyć się os

Osy w ogrodzie - gniazdo os. Jak pozbyć się os z ogrodu Osy w ogrodzie mogą być bardzo uciążliwe, a usuwanie gniazda os niebezpieczne. Podpowiadamy, jak pozbyć się os z ogrodu bezpiecznie i skutecznie. Zwalczanie os jest zabiegiem dość…

Jak pozbyć się os

Cena Cennik

Indywidualna wycena usług Indywidualne podejście do każdego klienta  Zniżki dla stałych klientów  promocje sezonowe 

Cena Cennik


» Pogotowie Deratyzacyjne


Imię / Nazwa Firmy / Instytucja *

Adres E-mail *

Numer Telefonu *

Krótki Opis Problemu

 


  • Dezynfekcja

    DezynfekcjaDdd lokale gastronomiczne, Ddd bary, Deratyzacja sklepów, Gliwice, Śląsk

    Dezynfekcja (odkażanie), niszczenie drobnoustrojów chorobotwórczych i ich form przetrwalnikowych…

    DezynfekcjaDdd lokale gastronomiczne, Dezynsekcja obiektów gastronomicznych, Ddd przetwórstwo spożywcze, Gliwice, Śląsk
  • Deratyzacja

    DeratyzacjaDdd lokale gastronomiczne, Deratyzacja sklepów, Ddd bary, Gliwice, Śląsk

    Deratyzacja, odszczurzanie – zwalczanie za pomocą środków chemicznych, fizycznych lub…

    DeratyzacjaDdd przetwórstwo spożywcze, Deratyzacja sklepów, Deratyzacja restauracji, Gliwice, Śląsk
  • Oznonowanie

    OznonowanieDdd bary, Deratyzacja restauracji, Ddd przetwórstwo spożywcze, Gliwice, Śląsk

    ozonowanie, dezynfekcja

    OznonowanieDeratyzacja sklepów, Ddd lokale gastronomiczne, Ddd bary, Gliwice, Śląsk
  • Dezynsekcja

    DezynsekcjaDezynsekcja obiektów gastronomicznych, Ddd przetwórstwo spożywcze, Deratyzacja restauracji, Gliwice, Śląsk

    Dezynsekcja polega na tępieniu szkodliwych owadów (zwłaszcza pasożytniczych jak muchy, komary,…

    DezynsekcjaDezynsekcja obiektów gastronomicznych, Ddd przetwórstwo spożywcze, Deratyzacja restauracji, Gliwice, Śląsk
  • Odkażanie po zmarłym

    Odkażanie po zmarłymDdd bary, Deratyzacja restauracji, Ddd przetwórstwo spożywcze, Gliwice, Śląsk

    Dezynfekcja pomieszczeń w których znaleziono zwłoki po czasie w stanie rozkładu oraz doszło do…

    Odkażanie po zmarłymDezynsekcja obiektów gastronomicznych, Ddd przetwórstwo spożywcze, Deratyzacja sklepów, Gliwice, Śląsk
  • Zabezpieczenie przed ptakami

    Zabezpieczenie przed ptakamiDdd przetwórstwo spożywcze, Ddd bary, Deratyzacja restauracji, Gliwice, Śląsk

    Ochrona budynków przed ptakami i skutkami ich obecności

    Zabezpieczenie przed ptakamiDdd przetwórstwo spożywcze, Deratyzacja restauracji, Dezynsekcja obiektów gastronomicznych, Gliwice, Śląsk
  • Monitoring DDD GHP/GMP HACCP

    Monitoring DDD  GHP/GMP HACCPDeratyzacja restauracji, Ddd bary, Ddd lokale gastronomiczne, Gliwice, Śląsk

    Monitoring – jest to regularne wykonywanie zaplanowanej sekwencji obserwacji i pomiarów…

    Monitoring DDD  GHP/GMP HACCPDeratyzacja sklepów, Deratyzacja restauracji, Ddd bary, Gliwice, Śląsk
  • Fumigacja (gazowanie)

    Fumigacja (gazowanie)Ddd bary, Dezynsekcja obiektów gastronomicznych, Ddd przetwórstwo spożywcze, Gliwice, Śląsk

    zwalczanie szkodników (np. owadów i gryzoni) za pomocą substancji chemicznych w formie dymu,…

    Fumigacja (gazowanie)Ddd lokale gastronomiczne, Dezynsekcja obiektów gastronomicznych, Deratyzacja restauracji, Gliwice, Śląsk
  • USUWANIE OS, ZWALCZANIE SZERSZENI

    USUWANIE OS, ZWALCZANIE SZERSZENIDeratyzacja sklepów, Ddd przetwórstwo spożywcze, Ddd bary, Gliwice, Śląsk

    Usuwanie os, usuwanie szerszeni, zwalczanie os oraz szerszeni

    USUWANIE OS, ZWALCZANIE SZERSZENIDeratyzacja sklepów, Ddd bary, Ddd lokale gastronomiczne, Gliwice, Śląsk
  • Odkomarzanie

    OdkomarzanieDdd bary, Dezynsekcja obiektów gastronomicznych, Ddd lokale gastronomiczne, Gliwice, Śląsk

    Odkomarzanie, likiwdacja komarów, usuwanie komarów, tępienie komarów, zwalaczanie komarów

    OdkomarzanieDdd lokale gastronomiczne, Ddd przetwórstwo spożywcze, Dezynsekcja obiektów gastronomicznych, Gliwice, Śląsk

Higiena i Zdrowie

Katowice: wydłuża się kolejka do …

50 pacjentek czeka już w kolejce do Uniwersyteckiego Centrum Klinicznego w Katowicach na profilaktyczne operacje usunięcia piersi wraz z ich jednoczasową rekonstrukcją. To efekt pandemii, która…

Brakuje koronerów. Kto ma stwierdzić zgon…

Wojewoda małopolski nie powołał dotąd koronera, który miałby stwierdzać śmierć osoby podejrzanej lub zakażonej koronawirusem, do której doszło poza szpitalem. Małopolska nie jest…

Dolnośląskie: nieścisłości w informacjach…

W województwie dolnośląskim na koronawirusa zmarli w poniedziałek (25 maja) 92-letnia kobieta i 85-letni mężczyzna - oboje z Bolesławca. W weekend były cztery inne zgony, ale Ministerstwo…