Usługi Dezynfekcji Dezynsekcji i Deratyzacji

Kontakt 24/7

Obiekty gastronomiczne i zakłady przetwórstwa, Deratyzacja sklepów, Ddd lokale gastronomiczne, Deratyzacja restauracji, Ddd przetwórstwo spożywcze 514 664 826

Strona Główna » Obsługiwane Obiekty » Obiekty gastronomiczne i zakłady przetwórstwa

Obiekty gastronomiczne i zakłady przetwórstwa

Firma Eko-Rat prowadzi zabiegi oraz profilaktykę w oparciu o system IPM zintegrowane metody zwalczania szkodników.

 

Stosujemy skuteczne metody i środki produkcji krajowej oraz zagranicznej. Preparaty, których używamy posiadają atest Ministra Zdrowia.

 

Obsługujemy wszelkiego rodzaju obiekty gastronomiczne: stołówki, jadłodajnie, zaplecza gospodarcze, restauracje i małe lokale gastronomiczne, jak również prowadzimy zakres kompleksowych usług dla zakładów przetwórstwa spożywczego, magazynów i składów żywności.


Naszym celem nadrzędnym jest profilaktyka a w przypadku zagrożenia znalezienie źródła i likwidacja szkodników, dzięki czemu jesteśmy profesjonalni w swojej dziedzinie.


Wykonywanie usługi są przeprowadzane przez doświadczoną kadrę pracowników legitymującą się odpowiednimi szkoleniami i praktyką w zakresie zwalczania szkodników.




» Oddziały EKO-RATu w Polsce


» Aktualności i Ostatnie Oferty

Koronawirus

Większość wirusów nie jest odpornych na mycie rąk, substancje dezynfekcyjne, jak również na na ozon. Koronawirusy nie są wyjątkiem.Trudno dokładnie określić, jak długo bakteria czy wirus może przeżyć poza organizmem człowieka, np.…

Koronawirus

Jak pozbyć się os

Osy w ogrodzie - gniazdo os. Jak pozbyć się os z ogrodu Osy w ogrodzie mogą być bardzo uciążliwe, a usuwanie gniazda os niebezpieczne. Podpowiadamy, jak pozbyć się os z ogrodu bezpiecznie i skutecznie. Zwalczanie os jest zabiegiem dość…

Jak pozbyć się os

Cena Cennik

Indywidualna wycena usług Indywidualne podejście do każdego klienta  Zniżki dla stałych klientów  promocje sezonowe 

Cena Cennik


» Pogotowie Deratyzacyjne


Imię / Nazwa Firmy / Instytucja *

Adres E-mail *

Numer Telefonu *

Krótki Opis Problemu

 


  • Dezynfekcja

    DezynfekcjaDdd lokale gastronomiczne, Ddd przetwórstwo spożywcze, Dezynsekcja obiektów gastronomicznych, Gliwice, Śląsk

    Dezynfekcja (odkażanie), niszczenie drobnoustrojów chorobotwórczych i ich form przetrwalnikowych…

    DezynfekcjaDeratyzacja restauracji, Dezynsekcja obiektów gastronomicznych, Deratyzacja sklepów, Gliwice, Śląsk
  • Deratyzacja

    DeratyzacjaDeratyzacja restauracji, Ddd przetwórstwo spożywcze, Ddd lokale gastronomiczne, Gliwice, Śląsk

    Deratyzacja, odszczurzanie – zwalczanie za pomocą środków chemicznych, fizycznych lub…

    DeratyzacjaDdd lokale gastronomiczne, Deratyzacja sklepów, Dezynsekcja obiektów gastronomicznych, Gliwice, Śląsk
  • Oznonowanie

    OznonowanieDeratyzacja restauracji, Deratyzacja sklepów, Ddd bary, Gliwice, Śląsk

    ozonowanie, dezynfekcja

    OznonowanieDezynsekcja obiektów gastronomicznych, Ddd bary, Ddd lokale gastronomiczne, Gliwice, Śląsk
  • Dezynsekcja

    DezynsekcjaDdd lokale gastronomiczne, Deratyzacja sklepów, Ddd bary, Gliwice, Śląsk

    Dezynsekcja polega na tępieniu szkodliwych owadów (zwłaszcza pasożytniczych jak muchy, komary,…

    DezynsekcjaDeratyzacja restauracji, Deratyzacja sklepów, Dezynsekcja obiektów gastronomicznych, Gliwice, Śląsk
  • Odkażanie po zmarłym

    Odkażanie po zmarłymDeratyzacja restauracji, Ddd lokale gastronomiczne, Dezynsekcja obiektów gastronomicznych, Gliwice, Śląsk

    Dezynfekcja pomieszczeń w których znaleziono zwłoki po czasie w stanie rozkładu oraz doszło do…

    Odkażanie po zmarłymDeratyzacja sklepów, Ddd bary, Deratyzacja restauracji, Gliwice, Śląsk
  • Zabezpieczenie przed ptakami

    Zabezpieczenie przed ptakamiDeratyzacja restauracji, Ddd bary, Dezynsekcja obiektów gastronomicznych, Gliwice, Śląsk

    Ochrona budynków przed ptakami i skutkami ich obecności

    Zabezpieczenie przed ptakamiDeratyzacja restauracji, Deratyzacja sklepów, Ddd lokale gastronomiczne, Gliwice, Śląsk
  • Monitoring DDD GHP/GMP HACCP

    Monitoring DDD  GHP/GMP HACCPDeratyzacja sklepów, Ddd przetwórstwo spożywcze, Deratyzacja restauracji, Gliwice, Śląsk

    Monitoring – jest to regularne wykonywanie zaplanowanej sekwencji obserwacji i pomiarów…

    Monitoring DDD  GHP/GMP HACCPDdd lokale gastronomiczne, Ddd bary, Deratyzacja restauracji, Gliwice, Śląsk
  • Fumigacja (gazowanie)

    Fumigacja (gazowanie)Ddd lokale gastronomiczne, Ddd przetwórstwo spożywcze, Deratyzacja restauracji, Gliwice, Śląsk

    zwalczanie szkodników (np. owadów i gryzoni) za pomocą substancji chemicznych w formie dymu,…

    Fumigacja (gazowanie)Ddd bary, Dezynsekcja obiektów gastronomicznych, Deratyzacja restauracji, Gliwice, Śląsk
  • USUWANIE OS, ZWALCZANIE SZERSZENI

    USUWANIE OS, ZWALCZANIE SZERSZENIDdd lokale gastronomiczne, Dezynsekcja obiektów gastronomicznych, Deratyzacja sklepów, Gliwice, Śląsk

    Usuwanie os, usuwanie szerszeni, zwalczanie os oraz szerszeni

    USUWANIE OS, ZWALCZANIE SZERSZENIDdd przetwórstwo spożywcze, Dezynsekcja obiektów gastronomicznych, Deratyzacja restauracji, Gliwice, Śląsk
  • Odkomarzanie

    OdkomarzanieDdd przetwórstwo spożywcze, Deratyzacja restauracji, Dezynsekcja obiektów gastronomicznych, Gliwice, Śląsk

    Odkomarzanie, likiwdacja komarów, usuwanie komarów, tępienie komarów, zwalaczanie komarów

    OdkomarzanieDdd bary, Ddd przetwórstwo spożywcze, Dezynsekcja obiektów gastronomicznych, Gliwice, Śląsk

Higiena i Zdrowie

MZ: ostatniej doby wykonano ponad 33,7 tys.…

Jak poinformował we wtorek (24 listopada) resort zdrowia, ostatniej doby wykonano ponad 33,7 tys. testów w kierunku koronawirusa.

MZ: znaczący spadek zakażeń - 10 139…

We wtorek (24 listopada, godz. 10:45) Ministerstwo Zdrowia poinformowało o 10 139 nowych zakażeniach Sars-CoV-2. Zmarło 540 osób.

OZZPiP: na Covid-19 zmarło 21 pielęgniarek,…

Ogólnopolski Związek Zawodowy Pielęgniarek i Położnych opublikował we wtorek (24 listopada) raport o zakażonych Covid-19, zmarłych i hospitalizowanych pielęgniarkach i położnych.