Usługi Dezynfekcji Dezynsekcji i Deratyzacji

Kontakt 24/7

Obiekty gastronomiczne i zakłady przetwórstwa, Ddd bary, Deratyzacja sklepów, Ddd przetwórstwo spożywcze, Dezynsekcja obiektów gastronomicznych 514 664 826

Strona Główna » Obsługiwane Obiekty » Obiekty gastronomiczne i zakłady przetwórstwa

Obiekty gastronomiczne i zakłady przetwórstwa

Firma Eko-Rat prowadzi zabiegi oraz profilaktykę w oparciu o system IPM zintegrowane metody zwalczania szkodników.

 

Stosujemy skuteczne metody i środki produkcji krajowej oraz zagranicznej. Preparaty, których używamy posiadają atest Ministra Zdrowia.

 

Obsługujemy wszelkiego rodzaju obiekty gastronomiczne: stołówki, jadłodajnie, zaplecza gospodarcze, restauracje i małe lokale gastronomiczne, jak również prowadzimy zakres kompleksowych usług dla zakładów przetwórstwa spożywczego, magazynów i składów żywności.


Naszym celem nadrzędnym jest profilaktyka a w przypadku zagrożenia znalezienie źródła i likwidacja szkodników, dzięki czemu jesteśmy profesjonalni w swojej dziedzinie.


Wykonywanie usługi są przeprowadzane przez doświadczoną kadrę pracowników legitymującą się odpowiednimi szkoleniami i praktyką w zakresie zwalczania szkodników.




» Oddziały EKO-RATu w Polsce


» Aktualności i Ostatnie Oferty

Koronawirus

Większość wirusów nie jest odpornych na mycie rąk, substancje dezynfekcyjne, jak również na na ozon. Koronawirusy nie są wyjątkiem.Trudno dokładnie określić, jak długo bakteria czy wirus może przeżyć poza organizmem człowieka, np.…

Koronawirus

Jak pozbyć się os

Osy w ogrodzie - gniazdo os. Jak pozbyć się os z ogrodu Osy w ogrodzie mogą być bardzo uciążliwe, a usuwanie gniazda os niebezpieczne. Podpowiadamy, jak pozbyć się os z ogrodu bezpiecznie i skutecznie. Zwalczanie os jest zabiegiem dość…

Jak pozbyć się os

Cena Cennik

Indywidualna wycena usług Indywidualne podejście do każdego klienta  Zniżki dla stałych klientów  promocje sezonowe 

Cena Cennik


» Pogotowie Deratyzacyjne


Imię / Nazwa Firmy / Instytucja *

Adres E-mail *

Numer Telefonu *

Krótki Opis Problemu

 


  • Dezynfekcja

    DezynfekcjaDdd przetwórstwo spożywcze, Dezynsekcja obiektów gastronomicznych, Ddd lokale gastronomiczne, Gliwice, Śląsk

    Dezynfekcja (odkażanie), niszczenie drobnoustrojów chorobotwórczych i ich form przetrwalnikowych…

    DezynfekcjaDdd bary, Dezynsekcja obiektów gastronomicznych, Ddd przetwórstwo spożywcze, Gliwice, Śląsk
  • Deratyzacja

    DeratyzacjaDeratyzacja restauracji, Dezynsekcja obiektów gastronomicznych, Ddd przetwórstwo spożywcze, Gliwice, Śląsk

    Deratyzacja, odszczurzanie – zwalczanie za pomocą środków chemicznych, fizycznych lub…

    DeratyzacjaDdd przetwórstwo spożywcze, Dezynsekcja obiektów gastronomicznych, Ddd lokale gastronomiczne, Gliwice, Śląsk
  • Oznonowanie

    OznonowanieDdd przetwórstwo spożywcze, Deratyzacja sklepów, Deratyzacja restauracji, Gliwice, Śląsk

    ozonowanie, dezynfekcja

    OznonowanieDezynsekcja obiektów gastronomicznych, Ddd bary, Ddd lokale gastronomiczne, Gliwice, Śląsk
  • Dezynsekcja

    DezynsekcjaDdd przetwórstwo spożywcze, Ddd bary, Dezynsekcja obiektów gastronomicznych, Gliwice, Śląsk

    Dezynsekcja polega na tępieniu szkodliwych owadów (zwłaszcza pasożytniczych jak muchy, komary,…

    DezynsekcjaDdd bary, Ddd lokale gastronomiczne, Deratyzacja restauracji, Gliwice, Śląsk
  • Odkażanie po zmarłym

    Odkażanie po zmarłymDdd lokale gastronomiczne, Deratyzacja sklepów, Dezynsekcja obiektów gastronomicznych, Gliwice, Śląsk

    Dezynfekcja pomieszczeń w których znaleziono zwłoki po czasie w stanie rozkładu oraz doszło do…

    Odkażanie po zmarłymDdd bary, Dezynsekcja obiektów gastronomicznych, Deratyzacja sklepów, Gliwice, Śląsk
  • Zabezpieczenie przed ptakami

    Zabezpieczenie przed ptakamiDeratyzacja restauracji, Ddd lokale gastronomiczne, Ddd bary, Gliwice, Śląsk

    Ochrona budynków przed ptakami i skutkami ich obecności

    Zabezpieczenie przed ptakamiDdd lokale gastronomiczne, Deratyzacja restauracji, Ddd przetwórstwo spożywcze, Gliwice, Śląsk
  • Monitoring DDD GHP/GMP HACCP

    Monitoring DDD  GHP/GMP HACCPDeratyzacja restauracji, Ddd przetwórstwo spożywcze, Ddd lokale gastronomiczne, Gliwice, Śląsk

    Monitoring – jest to regularne wykonywanie zaplanowanej sekwencji obserwacji i pomiarów…

    Monitoring DDD  GHP/GMP HACCPDeratyzacja restauracji, Deratyzacja sklepów, Ddd lokale gastronomiczne, Gliwice, Śląsk
  • Fumigacja (gazowanie)

    Fumigacja (gazowanie)Ddd bary, Ddd lokale gastronomiczne, Deratyzacja sklepów, Gliwice, Śląsk

    zwalczanie szkodników (np. owadów i gryzoni) za pomocą substancji chemicznych w formie dymu,…

    Fumigacja (gazowanie)Deratyzacja restauracji, Ddd bary, Deratyzacja sklepów, Gliwice, Śląsk
  • USUWANIE OS, ZWALCZANIE SZERSZENI

    USUWANIE OS, ZWALCZANIE SZERSZENIDezynsekcja obiektów gastronomicznych, Ddd przetwórstwo spożywcze, Deratyzacja restauracji, Gliwice, Śląsk

    Usuwanie os, usuwanie szerszeni, zwalczanie os oraz szerszeni

    USUWANIE OS, ZWALCZANIE SZERSZENIDeratyzacja sklepów, Deratyzacja restauracji, Ddd lokale gastronomiczne, Gliwice, Śląsk
  • Odkomarzanie

    OdkomarzanieDdd lokale gastronomiczne, Deratyzacja sklepów, Dezynsekcja obiektów gastronomicznych, Gliwice, Śląsk

    Odkomarzanie, likiwdacja komarów, usuwanie komarów, tępienie komarów, zwalaczanie komarów

    OdkomarzanieDdd przetwórstwo spożywcze, Deratyzacja restauracji, Ddd bary, Gliwice, Śląsk